Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Οραμα για τη Παρο

Η σελίδα αυτην δημιουργηθηκε για να φιλοξενεί αποψεις , προτασεις, και τεκμηριωμένες λύσεις απο οσους θελουν να συμβάλλουν στο κοινωνικό σύνολο ωστε να βελτιώθεί η ποιοτητα ζώής στη Πάρο.

1 σχόλιο:

  1. Βρήκα το link της Πάρου, great idea, στο blog, i gotham greek.blogspot από ΝΥ, μου άρεσε & το ποδήλατο.
    Είμαι ελληνας ζω στο Los Angeles USA ,ταξιτζής στο επάγγελμα, έχω τρία παιδιά τους αρέσει το surfing και λατρεύουν την Πάρο. Την αγαπάμε όλοι πολύ .Δεν υπάρχει άλλο μέρος που θέλουν να πάνε τα παιδιά μας παρά μόνο η Πάρος, λένε τι καλά θα ήταν να υπήρχε direct flight LAX – PAROS.
    Στην οικογένεια μας αρέσει να προσέχουμε τα μέρη που πάμε διακοπές σαν δικό μας χωριό.
    Για την ωραία Πάρο που περνάμε καλά πάντα δεν έχουμε παράπονα, αλλά έχουμε μια απορία.
    Κανείς δεν κάνει recycling εκεί ? είναι φασαρία o.k. glass, metal & paper recycling αλλά το composting βιολογικών σκουπιδιών είναι εύκολο.
    Δεν βρήκαμε ποτέ και πουθενά στην Πάρο κουβά για composting.
    Ο μικρός μας γιός κρατούσε κουκούτσια από ροδάκινα στην τσέπη του γιατί δεν ήξερε που να τα πετάξει. Και άλοι τουρίστες από europe το ελεγαν οταν ειμασταν εκει.
    Τα σκουπίδια από τροφές είναι επικύνδινα για φωτιές, η κυρία που νοικιάζουμε σπίτι στην Πάρο μας λέει ότι επιασε φωτιά εδώ και εκεί το καλοκαίρι από σκουπίδια και φοβάται πολύ, η ίδια έχει και αυλή και χωράφια, composting όμως δεν κάνει.
    Δεν θέλει χρήματα το composting, λίγο χώρο, ένα κουβά, λίγες πρακτικές γνώσεις και προπάντων αγάπη για την γη που μας ζει.
    Και κάπου στα ωραία χωριά στην Πάρος μια φορά την εβδομάδα, maybe car free town, ούτε ποδήλατα, μόνο πεζούς. Θα αρέσει
    Τα ελληνικα μου δεν με βοηθούν πολύ, Καλή Επιτυχία & thank you for your time.
    Periklis

    ΑπάντησηΔιαγραφή