Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Οσο δεν υπαρχουν πολιτικοι και δημοσιογραφοι με "ουμπαλα" θα βυθιζομαστε

Γιατι δεν εχετε το κουράγιο και το σθένος να πείτε το αυτονοητο ;

Οπως, οταν μια ιδιωτική εταιρία δε παει καλα, πρεπει να προχωρήσει σε απολύσεις για να επιβιώσει ετσι πρεπει να κάνει και το δημόσιο, Χτες, σημερα!! Γιατι η δήμοσια μηχανή πρεπει να εχει αλλο κανονα συμπεριφοράς.

200.000-300.000 υπαλληλοι πρέπει ΣΗΜΕΡΑ να απολυθούν. Οι βουλευτες θα πρεπει να γινουν 200, οι υπαλληλοι Βουλής οι μισοι , κλπ κλπ.Για να ζήσουν οι υπόλοιποι Ελληνες. Σκληρο; ισως ναι αλλα θα ειναι σκληρωτερο να πεθάνουμε ολοι, δεν νομίζετε.Ο ιδιωτικος τομέας αργοσβύνει και οσο δεν γινεται αυτο θα σβυνει ακομη πιο πολύ. Σε ενα αρρωστο που εχει γαγραινα  οσο μορφίνη και να του δίνεις , απλα καταπραυνει το πονο, χωρις ακρωτηριασμό αργα η γρήγορα θα πεθάνει

Και οσο δεν γίνεται αυτο τοσο φορτώνονται οι μελλοντικές γενιές με  δανεια που δεν θα μπορέσουν ΠΟΤΕ να αποληρώσουν για να καταλήξουμε στο ιδιο αποτέλεσμα.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ

Ειναι τοσο μεγαλο ταμπου για εσας η ΑΛΗΘΕΙΑ , λειτουργοι του συστήματος;;;;
Οτι δηλαδη, οσο δεν ξεφορτωνονμαστε το σαμαρι του πολυδαπανου δημοσίου, τοσο  θα πηγαινει ακομη πιο βαθιά  ο ιδιωτικος τομέας με τελικο αποτέλεσμα  φυσικά να πεθάνει και αυτος. Οτι δεν αντεχει αλλο αυτος ο λαος το σαμαρι του δημοσίου;;

ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ;;;;
Δεν κατλαβαινετε οτι αυτο το ταμπου, δηλαδή το να μην πειράξουμε το συστημα που μας εξέλεξε,  μονο το μέλλον μας υποθηκευει και δεν οδηγεί πουθενα..
 
Στο τελος οταν αναγκαστουμε  να παρουμε παρομοια μετρα το μονο που θα εχουμε καταφερει ειναι να εχουμε υποθηκευσει αλλη μια γενεά. Και θα είστε υπέυθυνοι εσείς, Βουλευτες, Υπουργοι, Δημοσιογράφοι.   Πριν 30 χρονια ζήσαμε το παραδειγμα στη αρχη της αποβιομηχανησης του ιδιωτικου τομέα, Ζητούσε πχ η Good year να απολύσει 10 και να αλλάξει το τροπο παραγωγής με μηχανήματα και το κρατος αρνιοταν φορτωνοντας την δάνεια και αφηνοντας την να αργοπεθαίνει σε ενα μη ανταγωνιστικο περιβάλλον. Ετσι λοιπον ηρθε η ωρα που αλλες βιομηχανίες απλα πτωχευσαν με αποτελεσμα να χασει ολος  ο κοσμος της δουλειά του η πηγαν αλλου. Το ιδιο ακριβως επικινδυνο δρόμο τραβαει το δημόσιο σήμερα.  Ο κοσμος που παράγει , ο ιδίωτης που συντηρει την οικονομία σας φωνάζει   ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ και ΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ . Αλλιως θα είναι πολύ αργα για ΟΛΟΥΣ!!
τι λετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου